Fotograf Per Helander

Är du nyfiken på vad jag kan göra för att lyfta ditt varumärke eller vill du bara ha lite vackra bilder till din verksamhet eller privat? Tveka inte att kontakta mig!


Inga frågor är för dumma och inga uppdrag är för små!


Min specialitet är fotografi, men jag har ett stort kontaktnät med oerhört kompetenta personer inom copy, grafisk design, digital marknadsföring, film, webdesign och så vidare. Allt för att du ska kunna ta din verksamhet till nya höjder!


Kontakta mig

 
 
 
 

Hej!


Jag heter Agnes Waiswa och är Pers kollega och sambo. Jag är utbildad copywriter, utgiven läromedelsförfattare, legitimerad språklärare för gymnasiet, självutnämnd språkpolis plus en hel del annat inom språk och kommunikation.


Jag har skapat denna hemsida, min egen hemsida och hemsidan för Estetisk Medicin - självklart i samarbete med Per som bidragit med foto och grafiken bakom logotyperna.


Jag har dessutom flera andra saker på gång så håll utkik för mer spännande projekt!


Tillsammans med Per fångar jag just din verksamhets värdegrund, vision och kundnytta. Besök gärna min hemsida, kolla in mig på LinkedIn, skicka ett mejl eller slå en signal om du vill veta mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt textarbarbete och branding!

Mejl: fjarilseffektenab@gmail.com


Telefon: 076 705 48 60

Kontakta en kreativ språkpolis

Kommunikation som gör skillnad.